Sioux heeft onlangs haar huisvesting aan de Welvaartstraat 14-1 in Herentals vergroot. Dit geeft ruimte aan de verdere groeiplannen voor Sioux in de Belgische markt.

Naast detachering van technische-softwarespecialisten kan de Belgische vestiging nu ook softwareprojecten compleet in eigen huis ontwikkelen
Hiermee kan Sioux ook de resultaatverantwoordelijkheid voor haar rekening nemen.

Het ontwikkelcentrum in België is onderdeel van het centrale Sioux Development Centre. Zo ontwikkelt Sioux op eenduidige manier volgens strakke methodes en projectaanpak technische software op maat voor de klant. Hiermee kan Sioux de R&D-afdeling extra capaciteit bieden of zelfs als complete R&D-afdeling fungeren voor organisaties die daar zelf niet over beschikken.

"Dat wij nu ook in Herentals een Development Centre hebben, maakt het mogelijk om onze persoonlijke aanpak dicht bij de klanten in België te brengen." zegt Filip Eykens, managing director van Sioux België. "Onze klanten zijn blij dat naast de inhuur van onze technische-softwarespecialisten er nu ook complete ontwikkelprojecten aan ons kunnen worden uitbesteed."